Download Free Elite HD APK Mirror

Download Elite HD 2.3 (6) Latest Version APK Mirror File
App Name : Elite HD
Package Name : com.al.lupo.al
Category : Entertainment
Developer : Elite Dev
Last Version : 2.3 (6)
Update time : 2016-08-04
APK File Size : 5.06 M
Installs : 50,000 - 100,000 On Google Play
Requires Android : 4.0 and Up
Content Rating : Everyone
Rate : 4.7/5 (1241)

What’s New
Bug Fix for version 2.2. Versioni 2.2 ishte disi i ngadalte, ne kete version programi rikthehet ne standarted e veta madje dhe me mire.

The description of Elite HD

Elite HD ju mundeson qe te shikoni kanalet Shqipetare pa pagese. Aplikacioni eshte jo fitimprures, nuk eshte bere per qellime fitimi por thjesht per t'ju ardhur ne ndihme te gjithe atyre qe nuk kane mundesi te shikojne kanalet Shqipetare. Kanalet jane pothuaj gjate gjithe kohes te qendrueshme, dhe mund te shikosh pa problem. Cilesia e transmetimit eshte lene ulet si fillim per arsye qe te perballoje fluksin, me mire cilesi pak te ulet dhe te panderprere sesa mos shikosh asgje.

Aplikacioni nuk ka nevoje per te instaluar aplikacione te tjera qe te funksionoje, kjo ben ndryshimin nga gjithe "aplikacionet" e tjera qe jane. App eshte shume i shpejte dhe me e rendesishmja eshte bere konform rregullave te playstore, qe do te thote qe nuk ju vjedh informacione nga telefoni juaj, sic qarkullojne disa aplikacione per te pare kanale Shqipetare por ne fakt ju marrin te dhena nga telefoni juaj.

Ndryshimet ne app vazhdojne se shpejti do kete dhe opsione te tjera extra per ta bere sa me te perdorshem nga ana juaj. Faleminderit!

Show More...
Elite HD APK Version History
 • Elite HD 2.3 (6) APK (Latest Version)
  Version : 2.3 (Code: 6)
  Date: 2015-12-22
  Requires Android: Android 4.0.3+ (Ice Cream Sandwich MR1, API 15)
  File Size : 3 MB (APK file)
  File APK Md5: b064f2d127ce177b961f1e085f366ef3
  File APK Sha1: acc3f68d83d22bbd73f7705097976d83ca0f800a
  Signature: 276b1dc5f054308de0cfd92be20a7d5dfb3c6fd8
  What's new :
  Bug Fix for version 2.2. Versioni 2.2 ishte disi i ngadalte, ne kete version programi rikthehet ne standarted e veta madje dhe me mire.
 • Elite HD 2.2 (5) APK
  Version : 2.2 (Code: 5)
  Date: 2018-06-06
  Requires Android: 4.0 and Up
  File Size : 5 MB (APK file)
  File APK Md5: 7e3edf323fc2f8582663e376162f33d8
  File APK Sha1: a77d768569025ce2f263025631cc66ed8e8f80b4
  Signature: 276b1dc5f054308de0cfd92be20a7d5dfb3c6fd8
 • Elite HD 2.1 (4) APK
  Version : 2.1 (Code: 4)
  Date: 2015-11-17
  Requires Android: 4.0.3 and up
  File Size : 3 MB (APK file)
  File APK Md5: 60084de83ae7e840126e69ace1dbc58a
  File APK Sha1: c1266b0e30a9e15d3e551e7544cb8639039f827c
  Signature: 276b1dc5f054308de0cfd92be20a7d5dfb3c6fd8
  What's new :
  Bug Fix
  
Reviews for Elite HD APK