Download Free Cameleon Imagini de Fundal APK Mirror

Download Cameleon Imagini de Fundal 3.1 (25) Latest Version APK Mirror File
App Name : Cameleon Imagini de Fundal
Category : Personalization
Developer : LWP World
Last Version : 3.1 (25)
Update time : 2016-01-08
APK File Size : 3,1M
Installs : 10.000 – 50.000 On Google Play
Requires Android : Android 2.3.2+
Content Rating : PEGI 3
Rate : 3.9/5 (195)

APKModMirror provide Cameleon Imagini de Fundal 3.1 APK file for Android 2.3.2+ or Blackberry (BB10 OS) or Kindle Fire. Cameleon Imagini de Fundal is a free Personalization Apps Games. It's newest and latest version of Cameleon Imagini de Fundal (com.ChameleonWallpaperWorld). It's easy to download and install to your mobile phone (android phone or blackberry phone). Read detail below and go to download page, .
Please be aware that APKModMirror only share the original and free apk installer for Cameleon Imagini de Fundal 3.1 WITHOUT ANY cheat, crack, unlimited gold, gems, patch or any other modifications.

The description of Cameleon Imagini de Fundal

"Dacă vă plac lucrurile neobișnuite și medii exotice pentru smartphone-ul va place absolut acest uimitor nou Cameleon Imagini de Fundal! Vizita unele dintre cele mai calde regiuni ale lumii în care locuiește acest animal salbatic unic. Imagini de fundal HD de cameleoni drăguț va decora ecranul telefonului într-un mod neobișnuit! Mai multe culori diferite, vă oferă o șansă de a alege nuanta care ti se potriveste cel mai mult - verde, albastru, rosu, galben sau violet. Culori amestecate minunate ale pielii acest animal drăguț va face un tapet de fundal mediocru Descarca-l chiar acum, complet gratuit!
- Amazing 3D tapet viu pentru telefonul tău!
- animate cameleoni exotice decorare ecran;
- Suport complet pentru modul peisaj și acasă - comutare ecran!
- grafica HD uimitoare;
- Buton de acțiune socială și mai mult
- Acest context frumos, liber și plăcută este în așteptare pentru tine!

Urmați instrucțiunile de instalare:
Acasa -> Meniu -> Imagini de Fundal -> imagini de fundal vii

- Propunerea de flash-uri și lumini se schimbă cu timpul.
- Puteți alege din mai multe de fundal Cameleon teme diferite.
- Optimizat de utilizare a bateriei
- Compatibil cu 99% dispozitive de telefon mobil.
- Tapet App va dormi atunci când telefonul este inactiv, deci acest wallpaper viu nu se va scurge bateria.
- Cameleon live fundal sprijină pe deplin orientare orizontală și arată uimitor pe ambele telefoane mobile și dispozitive comprimat.
Cameleon live Fundal aduce viata salbatica uimitoare și exotic pentru smartphone-ul! Te va iubi uimitoare imagini de fundal HD ale acestei specii neobișnuite de animale sălbatice. Exploreaza flora si fauna bogata de păduri tropicale, preerii și abrupturi cu acest nou tapet viu animal minunat! Ajusta schema de culori a noului dvs. tapet de fundal exotic în funcție de starea ta de spirit doar modul în care aceste animale ciudate schimba culoarea pielii lor.
Cameleonii sunt larg cunoscute pentru capacitatea lor de a regla tonul pielii lor în funcție de mediul înconjurător. De asemenea, ei fac cei mai draguti animale de companie, din cauza mari ochii lor farfurie. Ei au reședința obișnuită în regiunile calde, cum ar fi pădurile tropicale din America de Sud sau deserturi Australia. Și acum, cu uimitoare Cameleon live Fundal, vă puteți bucura de peisaje magnifice din terenuri departe chiar acolo, pe ecranul telefonului! Acest lucru este cu siguranta cel mai bun noua aplicație pentru Android ™ și Samsung Galaxy cu cele mai uimitoare imagini de fundal exotice de cameleoni drăguț colorate!
Aceasta este aplicația perfectă pentru toți cei care se bucură cu adevărat destinații exotice și animale sălbatice neobișnuite! Cameleon live Fundal vă va duce la centrul de un deșert, adânc în pădurea tropicală sau departe de inima de o junglă pentru a vă arăta creatura cea mai uimitoare create de natura! Cameleonii sunt cu siguranta specii unice de animale, cu capacitatea uimitoare de a schimba culoarea pielii lor, în conformitate cu mediul înconjurător. Acesta este modul lor de a ascunde de prădători și de a se proteja. Pe de altă parte, ei folosesc capacitatea lor fenomenal de a schimba culorile, în scopul de a atrage femelele cu culori frumoase luminoase.
Fii primul pentru a descărca acest exotic Cameleon Imagini de Fundal chiar acum și arată sentimentul unic de stil. Aceasta aplicatie uimitor este disponibil complet gratuit, asa ca nu ezitati și să-l imediat!

* Android ™ este o marcă comercială a Google Inc
* Această aplicație nu este afiliat cu sau aprobat de Samsung."

Show More...
Cameleon Imagini de Fundal APK Version History
 • Cameleon Imagini de Fundal 3.1 (25) APK (Latest Version)
  Version : 3.1 (Code: 25)
  Date: 2015-08-25
  Requires Android: Android 2.3.2+
  File Size : 3 MB (APK file)
  File APK Md5: 0f3cfefb0efd294d292748b6ee06ad0a
  File APK Sha1: d747b549fe983040c63dbc720900d53d3bff5250
  Signature: 2b8f23de2a1031a6780e30b51679d85f345fea5a
Reviews for Cameleon Imagini de Fundal APK