Download Free Alfabeti dhe Numrat SHQIP APK Mirror

Download Alfabeti dhe Numrat SHQIP 1.1.1 (3) Latest Version APK Mirror File
App Name : Alfabeti dhe Numrat SHQIP
Category : Education
Last Version : 1.1.1 (3)
Update time : 2016-04-02
APK File Size : 26M
Installs : 10,000 - 50,000 On Google Play
Requires Android : Android 2.2+
Content Rating : Everyone
Rate : 4.3/5 (86)

What’s New
- Permiresime minore

The description of Alfabeti dhe Numrat SHQIP

Alfabeti dhe Numrat Shqip
Ndër aplikacionet e rralla edukative në tregun tonë për fëmijë të moshave të ndryshme.

- Narracion i gjitha shkronjave dhe numrave me një zë të ëmbël fëmije
- Dizajn i veçantë për fëmijë në dërrasë të zezë me tekst të bardhë sikurse në shkollë


Mirëpresim sygjerimet tuaja

Show More...
Alfabeti dhe Numrat SHQIP APK Version History
 • Alfabeti dhe Numrat SHQIP 1.1.1 (3) APK (Latest Version)
  Version : 1.1.1 (Code: 3)
  Date: 2014-10-13
  Requires Android: Android 2.2 and up
  File Size : 26 MB (APK file)
  File APK Md5: fe3598170edb5b2bf08a135b1b79f727
  File APK Sha1: a1691ec37488e3c0f6ed910f2f97347eebc9cf22
  Signature: ef2fe4fe809559c3ee3888c75e4a970e5c8c3a02
  What's new :
  - Permiresime minore
  
Reviews for Alfabeti dhe Numrat SHQIP APK