Download Free Takvimi - Shqip APK Mirror

Download Takvimi - Shqip 4.4.3 (35) Latest Version APK Mirror File
App Name : Takvimi - Shqip
Package Name : com.qsi.takvimi
Developer : DawaTools
Last Version : 4.4.3 (35)
Update time : 2015-12-31
APK File Size : 2.2M
Installs : 100,000 - 500,000 On Google Play
Requires Android : Android 2.2 and up
Content Rating : Unrated
Rate : 4.7/5 (2718)

What’s New
* Permirsimi per Samsung Galaxy S3.

The description of Takvimi - Shqip

Takvimi për Kosovë, Shqipëri, Maqedoni dhe Mal të Zi (Ulqin).
Show More...
Takvimi - Shqip APK Version History
 • Takvimi - Shqip 4.4.3 (35) APK (Latest Version)
  Version : 4.4.3 (Code: 35)
  Date: 2015-01-06
  Requires Android: Android 2.2 and up
  File Size : 2 MB (APK file)
  File APK Md5: 58d48e7c05872d391b7aacdba2a71d05
  File APK Sha1: fd892567fb2f62d8a3fc8ca37ac3931fdfaed80b
  Signature: 0fbe2c678e254fdafbdaa0b979684ae35796efba
  What's new :
  * Permirsimi per Samsung Galaxy S3.
  
Reviews for Takvimi - Shqip APK