Download Free Shkabaj APK Mirror

Download Shkabaj 2.2 (4) Latest Version APK Mirror File
App Name : Shkabaj
Category : Entertainment
Developer : Shkabaj Inc.
Last Version : 2.2 (4)
Update time : 2016-03-19
APK File Size : 4.8M
Installs : 100,000 - 500,000 On Google Play
Requires Android : Android 4.0+
Content Rating : Everyone
Rate : 4.3/5 (1613)

What’s New
- Përmisime teknike - Videot janë regulluar - Mundesi kërkimi tek Radiot - Funksion i ri "Auto Ndalje" për Radiot - Njoftimet Push ------------------------------------------------------------------------- - Bug fixes - Video fix - Search & Sleep timer functionalities for Radios - Push notifications

The description of Shkabaj

Aplikacioni Shkabaj ju mundëson të:

• Dëgjoni top radiot shqipëtare nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia, dhe vende tjera
• Shikoni mijëra video on-demand
• Shikoni Live TV
• Lexoni, dëgjoni, apo shikoni lajmet dhe shpërdani ato me miqtë tuaj
• Informohuni me motin nga të gjitha qytetet shqipëtare
• Lexoni Horoskopin
• E shumë të tjera!!!!

Pëlqeni Shkabaj? Na vlersoni në Google Play. Në qofte se keni ndonje pyetje apo sygjerim, ju lutem na shkruani në [email protected]!


Mos harroni të :

✪ Shpërdani këtë aplikacion me miqtë tuaj
✪ Na pelqeni në Facebook: www.facebook.com/shkabaj
✪ Na ndiqni në Twitter: www.twitter.com/shkabaj


------------------------------------------------------------

Shkabaj App lets you:

• Listen to top Albanian radios from Kosovo, Albania, Macedonia, and elsewhere
• Watch thousands of on-demand videos
• Watch Live TV
• Read, listen or watch the news and share them with friends
• Get up to date weather information for all Albanian cities
• Read your horoscope
• And much more!!!

Love Shkabaj? Rate us on Google Play. If you have questions or suggestions, please share them with us at [email protected]!!


Don't forget to :

✪ Share this app with your friends
✪ Like us on Facebook: www.facebook.com/shkabaj
✪ Follow us on Twitter: www.twitter.com/shkabaj

Të gjitha me një vend: Radio Shqip, Video Shqip, Lajme Shqip, TV shqip, Moti ne Kosove, Moti ne Shqipëri, Moti në Maqedoni, e shumë tjera....

Show More...
Shkabaj APK Version History
 • Shkabaj 2.2 (4) APK (Latest Version)
  Version : 2.2 (Code: 4)
  Date: 2015-07-07
  Requires Android: Android 4.0 and up
  File Size : 5 MB (APK file)
  File APK Md5: 94d498716f713b306eb69458faa5ca4a
  File APK Sha1: c95d96882f0f83bd45b17aaf3a706c989a13cbbd
  Signature: 74f149e914701e708b9615b01d8ef48cc6127df5
  What's new :
  - Përmisime teknike
  - Videot janë regulluar
  - Mundesi kërkimi tek Radiot
  - Funksion i ri "Auto Ndalje" për Radiot
  - Njoftimet Push
  -------------------------------------------------------------------------
  - Bug fixes
  - Video fix
  - Search & Sleep timer functionalities for Radios
  - Push notifications
  
Reviews for Shkabaj APK